Η διατροφή επιδρά σημαντικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Η παγκόσμια βιομηχανία έχει επενδύσει στην ανάγκη για απώλεια βάρους, προωθώντας τρόφιμα και προϊόντα που υπόσχονται ότι «καίνε» το περιττό λίπος.

Δείτε γιατί υπερτερεί το μητρικό γάλα έναντι του γάλακτος του εμπορίου και γιατί οι νέες μητέρες δεν πρέπει να φοβούνται το θηλασμό.

Έφτασε το καλοκαίρι, η εποχή της ξεκούρασης και της ξεγνοιασιάς!

Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου σας είναι ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις και πρέπει να νιώθετε δυνατή και σίγουρη ότι είστε σε θέση να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για μια τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, φέρνοντας μαζί τους χαρά κι αισιοδοξία, μαζί με κεφάτες συνάξεις που συνοδεύονται από λαχταριστά πιάτα.

8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Με ποιο τρόπο θα γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα

Η αναμονή τελείωσε!Έφτασε επομένως η στιγμή που θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και έτσι να νιώσετε καλύτερα με το σώμα σας στην παραλία Πριν φύγετε λοιπόν από το σπίτι...

Καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο, φράουλα, κεράσι, σύκο. Το ιδανικό σνακ για ενέργεια και ενυδάτωση στο ζεστό καλοκαίρι είναι ένα δροσιστικό φρούτο. Μάθετε για τα φρούτα του καλοκαιριού.

210 72 10 000
6937 264 915
ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Λεωφ. Βασ. Σοφίας 8, Κολωνάκι - Αθήνα, Τηλ. 210 72.10.000 - Κιν. 6937.264.915 - info@nutricenter.gr