Θαλασσινό στιφάδο

Σουπιές στιφάδο

Μεριδες: 4

Θερμίδες: 390 kcal/μερίδα

Χρόνος παρασσκευής : 20 λεπτά

Υλικά

  • 2 μεγάλες σουπιές
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 4 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τις σουπιές σε λεπτές μερίδες και τρίβετε τα κρεμμύδια στο τρίφτη και τα σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
  2. Χτυπάτε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την δάφνη και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα μαζί με την δάφνη και λίγο νερό. Βράζετε μέχρι να σωθεί το νερό.