Το διαιτολογικό κέντρο "Nutricenter" είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας και άοκνης εργασίας μιας ομάδας εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής υποστήριξης, στον χώρο της διατροφής και της διαιτολογίας.
Η ομάδα απαρτίζεται από διακεκριμένους επιστήμονες με ειδικότητες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την διατροφή όπως παθολόγους, ενδοκρινολόγους, καρδιολόγους, ψυχολόγους, χειρουργούς βαριαρικής και πλαστικούς χειρουργούς.
Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα του Νutricenter εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας, τόσο με τη μέθοδο της Συντηρητικής Διατροφής σε συνδυασμό με Συμπεριφοριστική θεραπεία, όσο και με τη μέθοδο της Βαριατρικής Χειρουργικής, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Η ευσυνειδησία, ο επαγγελματισμός, η σωστή ενημέρωση και η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων μας βρίσκει αρωγούς στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πολυτιμότερου αγαθού του ανθρώπου που είναι η υγεία.
Το κεντρικό ιατρείο του διαιτολογικού κέντρου Nutricenter βρίσκεται στο Κολωνάκι, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 8, 4ος όροφος, το δε ιατρείο της Βαριατρικής στους Αμπελόκηπους, Τσόχα 15-17, Β κτίριο, 3ος όροφος.

 

Χώρος Αναμονής Διαιτολογικού Γαφείου Nutricenter 

grafeio 2

 

 

     Χώρος Διαιτολογικού Γραφείου Nutricenter

grafeio